Apró örömök...

A Norvég halászok aztán tudnak valamit!

Halat fogni mindenképp. De hogy mennyire kenegetik a tökös halászlegények a kezüket Neutrogenával…hááát…

No de mindegy, ha ők nem is, én szívesen használom a márkát, mivel a bőröm extra száraz.

Egy új terméket próbálhattam ki, a Neutrogéna tápláló kézkrémet, sarki szederrel.

A sarki szederről sokat nem sikerült kiderítenem, annyit tudok csak, hogy ez az apró bogyós növény egy Skandináviában honos szederfajta, amit az ott élők előszeretettel fogyasztanak is, mert energiatartalmuk alacsony, viszont vitaminokban gazdag, flavonoidokat és rostokat tartalmaz. Magas vitamintartalma miatt, nem csak nyersen fogyasztják, vagy lekvárt készítenek belőle, de kiváló kozmetikumokat is készítenek már a növényből.

És most, a rövidke ismertető után, nézzük, mit tud a krém. A márkát nem kell bemutatni, kategóriájában az egyik legjobb, kiválóan hidratál és a száraz bőrre már sok-sok testápoló és ápoló krém közül válogathatunk.

Már a csomagolás is vonzó, a jól bevált és csinos dizájnt itt is hozza a márka, és persze ami sokaknál döntő lehet a későbbi használat során, az az illat. Ennek a terméknek elképesztően finom és visszafogott illata van, enyhén édeskés. (nem tudjuk a sarki szedernek milyen illata van, így hát csak reméljük, hogy ilyen finom)

Egészen kicsi kell csak belőle  a kezünkre, és szerencsére nincs is hordónyi lyuk a tubuson, így nem kell egy nyomásnyit aztán az egész karunkon végigkennünk. A meglepetés viszont, hogy ezúttal egy jóval könnyebb és lágyabb krémet kaptunk, mint általában a Neutrogena krémek. Amint felkentem, szinte máris felszívódott. Semmi ragadósság, így nem csak a norvég halászok boldogak a krémtől, de még én is, az átlag irodista is, krémezés után ugyanis nem szánkázott le az ujjam a klaviatúráról, nyugodtan lehet tovább verni a billentyűzetet. A bőröm pedig egészen sokáig volt még jó illatú és puha, sőt, a kézmosást is kiválóan bírta, így részemről a krém abszolút tíz pontos a tízes skálán.

Mindent összevetve tehát mondhatjuk, hogy ez a termékcsalád nem csak a Neutrogena rajongóknak egy újabb kipróbálni való, de akiknek ezek a krémek eddig túl sűrűek vagy zsírosak voltak, most ők is bátran használhathatják már.

És mivel látom ám a sok látogatást, (amit ezúton is köszönök), most kicsit meg is interjúvolnálak titeket.

Nektek mi az, ami eddig bevált száraz bőrre, olyan márkákra is kíváncsi lennék, amik esetleg nem annyira ismertek. Köszi előre is!:)

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!